17/06/2018: gisteren werd ons seizoen zowel voor torbal- als showdowntrainingen afgesloten. Er waren zeven torballers aanwezig en tien showdowners. Voor ons eerste clubkampioenschap showdown werden de drie resterende matchen afgehandeld van de 90 matchen die gespeeld werden. De laatste wedstrijd was nog een triller van formaat. Anny wist Nicky het vuur aan de schenen te brengen door in de derde en beslissende set héél eventjes op 9/9 te staan. Toch wist Nicky het laken naar zich toe te trekken maar moest toch – één set – de enige verliesset trouwens van de hele competitie aan Anny toestaan. Proficiat aan alle spelers. De oververdiende clubkampioen Nicky (18/18) kreeg een fijne beker overhandigd en het podium werd vervolledigd door Dany (14/18) op de tweede plaats en Anny (13/18) als eerste vrouw) op de derde plaats. Wij starten de trainingen van het volgende seizoen op 1 september voor de torbal en op 8 september voor de showdown.
Geniet ondertussen van een fijne en deugddoende zomervakantie!

31/03/2018: Het tor- en goalballseizoen zit erop en Mol eindigde nipt naast het podium op de 4.de plaats; Postel werd 9.de in de tweede afdeling en Zilvermeer eindigde 6.de. De goalballploeg verloor géén enkele wedstrijd in de b-reeks maar verloor nipt alle wedstrijden in de playoffs en speelt volgend seizoen opnieuw in de b-reeks. Proficiat aan alle spelers!

23/12/2017: Vandaag hadden wij onze laatste torbaltraining van 2017 en er waren 8 spelers aanwezig. Traditiegetrouw werd er fanatiek gespeeld voor het maken van het laatste doelpunt van het jaar en deze keer was het Stefaan Geerts die het laatste doelpunt op zijn naam mocht schrijven net voor het affluitsingaal. Langs deze weg wil ik grag alle leden danken voor hun trouwe aanwezigheid op de 10 torbaltrainingen en 2 goalballtrainingen die sinds september doorgingnen. Fijne feestdagen gewenst en tot op onze nieuwjaarstraining van 6 januari!

21/12/2017: langs deze weg wil ik alle leden van vigemol prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar wensen! Een goede gezondheid en véél sportplezier in 2018 toegewenst zowel aan de showdowntafel als op het goalball- of torbalveld!

17/12/2017: Knap gedaan jongens!!! vigemol staat aan de leiding in de goalballcompetitie reeks B met 16 punten op 18. De volgende competitiedagen zijn pas in maart in Brugge.

11/12/2017: Wij zijn net halverwege de torbalcompetitie seizoen 2017/2018 en elke ploeg heeft nu negen wedstrijden gespeeld. Wij vinden Mol terug in reeks A op de tweede plaats met 17 punten. Proficiat jongens en doe zo voort na nieuwjaar!

27/11/2017: Beste leden, vigemol organiseert ook volgend jaar een leuk ledenweekend aan zee in de duinse polders te Blankenberge en dit van vrijdagavond 18 mei tot zondagmiddag 20 mei. Aarzel niet om onmiddellijk in te schrijven en een voorschot van 50 euro per persoon over te schrijven op het gekende bankrekeningnummer van de club. Het belooft wederom een fantastisch weekend te worden net zoals de voorgaande edities!